Nieuws en Blogs


Het is weer begonnen! De enige serie op TV die ik niet wil missen: Wie is de Mol!?. Al decennia probeer ik er elk jaar weer achter te komen wie de opdrachten saboteert, wie er loopt te mollen en wie is de onhandige kandidaat?. In sommige jaren ging het zelfs […]

Wij zijn de mol!


Hoe zit het nou? Ineens ben ik op verjaardagen en andere sociale uitjes ‘de PFAS deskundige’. De vragen lopen erg uiteen. Sommigen zijn boos want waarom wordt er zo’n strenge regel gesteld. De rest van Europa is lang zo streng niet, waarom moet Nederland weer voorop lopen. En waarom moet […]

Hoe zit het nou?


“Ik ga toch niet mijn CV ketel vervangen en mezelf op kosten jagen als ze in China elke dag een nieuwe kolencentrale bouwen!?” Ik sta in mijn lokale postagentschap. Jeweetwel. Zo’n winkel met van alles wat, van ansichtkaarten tot pannenlappen. Terwijl ik op mijn beurt wacht luister ik naar het […]

Zuur