Over DoorGrond advies


_MG_9744Duurzaam gebruik van de ondergrond, dát wil ik bewerkstelligen
Mijn projecten spelen zich af in de driehoek van Ondergrond, Beleid en Informatiebeheer. Ik voer bijvoorbeeld verkenningen uit naar kennisvragen in relatie tot nieuwe overheidstaken en denk mee over de bijbehorende informatievoorziening. Daarnaast werk ik inhoudelijk aan nieuwe beleidsontwikkelingen in de vorm van pilotprojecten, uitwerken van business cases of implementatie van nieuw beleid.

Hoewel ik een interesse heb voor geschiedenis, kijk ik graag vooruit. Ik ben leergierig en hou ervan innovatieve technieken in te zetten als ik denk dat die een meerwaarde kunnen bieden voor het eindresultaat. Ik heb een goed ontwikkeld analytisch vermogen en strategisch inzicht, waardoor ik me snel nieuwe dingen eigen kan maken. Mensen komen naar mij als er in korte tijd inzicht moet worden gegeven in een complex onderwerp, of als een dik technisch rapport moet worden vertaald naar een overzichtelijk samenvatting.

Ik hou van het oplossen van opgaven. Mijn brede inhoudelijke kennis op het gebied van bodem en leefomgeving verbind ik met mijn affiniteit voor (geo)-ICT om te komen tot resultaten die niet alleen hoge kwaliteit hebben, maar dat vertalen naar inzichten waarmee de gebruikers verder kunnen. De techniek laat ik graag over aan de experts, maar omdat ik hun taal beheers kan ik de verbinding makkelijk leggen tussen de behoeften van gebruikers en de technische mogelijkheden.

Ik maak makkelijk contact en ben een goed luisteraar, mensen komen naar mij als ze feedback willen. Ik zoek naar de vraag achter de vraag om te zorgen dat ik mensen echt verder kan helpen.

Met DoorGrond advies wil ik verbindingen leggen die leiden tot de realisatie van de plannen en ambities van partijen die werken aan verbetering en verduurzaming van de leefomgeving. Door te verbinden kom je verder en kun je daadwerkelijk verandering realiseren. Techniek is van meerwaarde als die is gestoeld op inhoud. Beleid werkt alleen als het ook praktisch uitvoerbaar is. Kennis is waardevol als die ook begrepen en gevonden wordt.

Ik werkte sinds 2001 als Adviseur ondergrond, beleid en informatiemanagement bij RoyalHaskoningDHV, en sinds 2016 ben ik zelfstandig verder gegaan onder de naam DoorGrond Advies.

Ik volgde o.m. deze opleidingen en trainingen:

  • Geofysica (promotieonderzoek, Universiteit Utrecht)
  • Milieu Geochemie (doctoraal diploma, Universiteit Utrecht)
  • Geologie (propedeuse diploma, Universiteit Utrecht)
  • Systeemgerichte contractbeheersing
  • Masterclass processmanagement
  • Talent development
  • meerdere cursussen zoals communicatievaardigheden, projectmanagement, persoonlijke effectiviteit

Op mijn LinkedIn profiel lees je meer over mijn opleiding en werkervaring.

 

Wil je van mijn diensten gebruikmaken maar zoek je aavullend ook diensten op het gebied van kennismanagement en communicatie dan kun je terecht op KennisCommunicatie.